PRODUCT1}

Techsuit ochranné sklo 9H pro Xiaomi Redmi A3 KP31014

Velmi oblíbený produkt Techsuit ochranné sklo 9H pro Xiaomi Redmi A3 KP31014 od výrobce za příznivou cenu 156 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
156 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Ochranné sklo od techsuit je Tvého chytrého telefonu nejlepší spojenec! S několika jednoduchými kroky se můžeš zbavit starostí o svůj drahocenný telefon. Představujeme vám Temperované sklo pro Xiaomi Redmi A3 od Techsuit, které je jako nepostradatelný štít pro váš chytrý telefon. Součástí každého telefonu by měla být ochrana a naše temperované sklo je právě tím, co váš telefon potřebuje. Výhody našeho Temperovaného skla pro Xiaomi Redmi A3: Extrémní odolnost: Díky naší technologii dosahuje sklo stupnici tvrdosti 9H, což jej činí téměř neodmyslitelným pro každého, kdo dbá na bezpečnost svého telefonu. Šetři peníze: Výměna celého displeje je drahá a komplikovaná. Naše temperované sklo je cenově dostupným řešením pro ochranu vašeho chytrého telefonu před poškozením. Design přizpůsobený obalce: Naše sklo je navrženo s ohledem na kompatibilitu s obalkou pro váš telefon. Nemusíte se více trápit s nevhodnými příslušenstvími. Pestré barvy: Užívej si plné barevné zážitky se svým chytrým telefonem. Naše temperované sklo neovlivňuje chromatickou podobu obrazovky. Elegance: S tloušťkou pouhých 0,3 mm naše sklo nepřidává objem tvému ​​telefonu, ale zároveň ho chrání před nárazy. Bez skvrn: Už nemusíš mít starosti s poškrábáním a nečistotami na displeji. Naše temperované sklo ochrání tvůj telefon před škodlivými vlivy. Snadná údržba: Pokud se sklo zašpiní, stačí jej jednoduše otřít čistým hadrem. Je oleofobické, což znamená, že odolává oleji a mastnotě. Kompatibilita s obalkami: Sklo je Case Friendly, takže můžeš používat své oblíbené obálky bez omezení. Důležitá informace: Uvedené Temperované sklo Xiaomi Redmi A3 není Full Cover, ale Case Friendly. To znamená, že se může lišit ve velikosti a není určeno k pokrytí celého displeje. Pro některé modely telefonů nemá výřez pro přední kameru. Ochraň svůj telefon správně a s elegancí. Objednej si Temperované sklo pro Xiaomi Redmi A3 od Techsuit ještě dnes a užívej si bezstarostné používání svého chytrého telefonu!S pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Přejeme vám příjemné nakupování.

Popis produktu Techsuit ochranné sklo 9H pro Xiaomi Redmi A3 KP31014

  • Výrobce: Techsuit
  • Cena: 156 Kč
  • Barva: Transparentní
  • určení: unisex
  • Značka telefonu: Xiaomi
  • Model telefonu: Redmi A3

Podobné produkty

366 Kč

Techsuit ochranné sklo 9H pro Xiaomi Redmi A3 KP31014

Další produkty od výrobce

Techsuit

Techsuit ochranné sklo 9H pro Xiaomi Redmi A3 KP31014 od producenta Techsuit - tento hit naleznete výhodně za 156 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Přejeme vám příjemné nakupování.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba