PRODUCT1}

Ugreen audio kabel 3,5 mm mini jack (samec) XLR (samice) 1 m Černá

Unikátní Ugreen audio kabel 3,5 mm mini jack (samec) XLR (samice) 1 m Černá od známého výrobce za výhodnou cenu 276 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
287 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Ugreen audio kabel 3,5 mm mini jack (samec) - XLR (samice) 1 m černá (AV182) Tento kabel slouží k připojení mikrofonu. do reproduktorů, zesilovače, počítače a jiných zařízení vybavených XLR konektorem. Nejenže zvyšuje dosah a umožňuje vám volný pohyb, ale také chrání XLR konektor na vašem zařízení před poškozením v důsledku neustálého pohybu. Výjimečná kvalita zvuku S trojitým stíněním bezkyslíkatých měděných vodičů zajišťuje kabel Ugreen XLR bezšumový a čistý zvuk. Prémiový materiál Vnější PVC plášť kabelu je flexibilní, aby se dal snadno pohybovat po pódiu bez obav z prasknutí a poškození. Kovové XLR konektory jsou natrvalo připevněny k zařízení a nevypadávají. Vyznačuje se velkou odolností, díky čemuž poskytuje zvuk nejvyšší kvality. Je kompatibilní s mnoha zařízeními, což dává spoustu možností pro kreativní tvorbu hudby. Specifikace: Značka: Ugreen Model: AV182 Typy konektorů: 3,5mm jack XLR Jádro: měď Zátky: pozlacené Průměr drátu: 4,9 mm Délka: 1mS pomocí našeho katalogu nakoupíte pohodlně z mobilu, tabletu nebo od počítače. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Popis produktu Ugreen audio kabel 3,5 mm mini jack (samec) XLR (samice) 1 m Černá

    • Výrobce: Ugreen
    • Cena: 276 Kč
    • Barva: Černá
    • určení: unisex

Podobné produkty

Ugreen audio kabel 3,5 mm mini jack (samec) XLR (samice) 1 m Černá

Další produkty od výrobce

Ugreen

Ugreen audio kabel 3,5 mm mini jack (samec) XLR (samice) 1 m Černá od originálního výrobce Ugreen - tento artikl čeká na vás v sezónní slevě za 276 Kč. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Jen nyní je POŠTOVNÉ ZDARMA, když si vyberete zboží nad Kč. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba