PRODUCT1}

IZMAEL.eu Magnetické knížkové pouzdro pro Samsung Galaxy A52 5G černá

Zákazníky oblíbený produkt IZMAEL.eu Magnetické knížkové pouzdro pro Samsung Galaxy A52 5G černá od známého výrobce za přívětivou cenu 150 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
156 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Magnet Elite pudro - je kombinací elegantního a moderního pouzdra s vynikající ochranou našeho zařízení. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů se speciální péčí o každý detail. Flexibilní držák na telefon vyrobený z teplem smrštitelného polyuretanu (TPU) se přizpůsobí danému modelu. Vlastnosti pouzdra Vyrobeno z ekologické kůže a teplem smrštitelného polyuretanu (TPU) Má dvě praktické kapsy na potřebné doklady Chrání telefon před pádem a tlumí nárazy Potřebné výřezy (pro fotoaparát, nabíječku, sluchátka atd.) Pouzdro se složí do TV stojanu, což usnadňuje například volné sledování fotografií z filmů nebo procházení internetu Nabíjení telefonu bez vyjímání z pouzdra Dokonale se hodí k vašemu telefonuU nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Garantujeme spokojenost z nákupu.

Popis produktu IZMAEL.eu Magnetické knížkové pouzdro pro Samsung Galaxy A52 5G černá

    • Výrobce: IZMAEL.eu
    • Cena: 150 Kč
    • Barva: Černá
    • určení: unisex
    • Značka telefonu: Samsung
    • Model telefonu: Galaxy A52 5G

Podobné produkty

IZMAEL.eu Magnetické knížkové pouzdro pro Samsung Galaxy A52 5G černá

Další produkty od výrobce

IZMAEL.eu

IZMAEL.eu Magnetické knížkové pouzdro pro Samsung Galaxy A52 5G černá od oblíbené společnosti IZMAEL.eu - tento artikl je tady pro vás za téměř velkoobchodní cenu 150 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Dopravné bez jakéhokoliv poplatku se nyní vztahuje na objednávky s minimální hodnotou Kč. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba